EN NL
Maak een afspraak 023 529 25 50

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Autoschade Heemstede

Uw betrouwbare partner

Alle 11 bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep zijn aangesloten bij Schadenet. Dit is een landelijk netwerk van de beste specialisten in deze branche. Dit houdt in dat wij van de meest geschikte mensen en best passende technologie gebruik maken. Door een efficiënte uitvoering van schadeherstel kunnen wij een hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Tevens zetten wij ons in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Zo repareren wij onder milieunormering, keurmerk en regelgeving zoals FOCWA, ISO 9001 en Milieucertificaat. Daarnaast lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Wij zijn o.a. geselecteerd door Generali, Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé en werken voor Ald Automotive, Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze.

Wij hebben een intensieve samenwerking met: A-Point Groep en Van Kouwen Groep.

Kortom, bij ons kunt u met een gerust hart terecht voor al uw autoschade zoals lakschade en uitdeuken. Ook kunt bij ons uw autoschade laten taxeren.

Visie & Missie

Duurzame relatie

Een duurzame relatie met onze klanten is ons doel. Dit komt tot stand door het leveren van een constante hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat we beloven. Snelle doorlooptijden, nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid.

"Autoschade Heemstede streeft ernaar toonaangevend te blijven in onze branche."

Wij meten continu onze prestaties zodat wij deze op dit hoge niveau kunnen houden. De grote betrokkenheid van onze medewerkers is terug te vinden in de klantvriendelijkheid en een goede sfeer in onze bedrijven. Wij hechten hier dan ook grote waarde aan. Een goede sfeer en de juiste werkomstandigheden zorgen ervoor dat onze vakmensen graag bij ons willen en blijven werken.

Door gebruik te maken van watergedragen lakken, het hergebruiken van bestaande onderdelen (uiteraard in overleg), het maximaal mogelijk toepassen van herstellen in plaats van vernieuwen, het inzetten van elektrische scooters en het continu investeren in milieubesparende maatregelen, dragen wij zorg voor het milieu en verantwoordelijkheid voor onze samenleving.

Erkenningen

Aangesloten bij de beste specialisten

Autoschade Heemstede is aangesloten bij Schadenet, een landelijk netwerk van de beste specialisten in deze branche. Verder zijn wij ISO 9001 gecertificeerd, aangesloten bij de Focwa en aanbevolen door de ANWB.

Minstens zo belangrijk zijn de vele klanten, zowel zakelijk als privé die ons hun vertrouwen hebben gegeven. Ook met alle lease- en verzekeringsmaatschappijen onderhoudt Autoschade Heemstede goede contacten. Kwaliteitserkenning in elk opzicht.

www.schadenet.nl

Werken bij

Mogelijkheden

Autoschade Heemstede is een bedrijf van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die ons nóg sterker maken en ons helpen bij het verwezenlijken van ons doel: het blijven verbeteren van onze prestaties. Dat kan alleen als jij bij ons goed op je plek zit met volop ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen op maat. Wij bieden kansen aan starters, maar ook aan ervaren professionals.

Open sollicitatie

Wij ontvangen graag gerichte sollicitaties, maar het is mogelijk dat je niet direct een passende functie aantreft. Door het versturen van een open sollicitatie komen jouw gegevens in ons sollicitatiesysteem. Wanneer er een vacature ontstaat welke aansluit bij jouw profiel, zullen we je benaderen.


Stuur een open sollicitatie

Zoek de dichtstbijzijnde vestiging van de Reco Groep

Almere Amsterdam Haarlem Haarlem Heemstede Hoofddorp Hoofddorp Purmerend Weesp Velserbroek Breukelen
Zoek