EN NL
Maak een afspraak 023 529 25 50

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug
Van Kouwen Merkherstel

Van Kouwen Merkherstel

29 September 2011

Van Kouwen Automotive, dealer van Opel, Chevrolet, Kia, Fiat en Alfa Romeo in de regio Amsterdam, gaat in schadeherstel in samenwerking met Reco Autoschade Groep. Afgelopen 1 september zijn zij gestart in Hoofddorp met het gezamenlijke bedrijf: Van Kouwen Merkherstel.

Merkherstel houdt in het repareren van schades met originele onderdelen conform fabrieksvoorschriften, met de door de betreffende fabrikanten voorgeschreven apparatuur, en door getrainde merkspecialisten. Hierdoor blijven de originele veiligheidsaspecten en de fabrieksgarantie behouden. Merkherstel is o.a. in opkomst omdat risicodragers als fleetowners, verzekerings- en leasemaatschappijen zoveel mogelijk willen voorkomen dat zij met letselschades worden geconfronteerd door onkundige en niet volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerde schadereparaties. De schades worden namelijk steeds complexer, door ruimere toepassing van elektronisch aangestuurde veiligheidsvoorzieningen. Maar ook door speciale bevestigingstechnieken en materiaalsoorten.

Onder het label Van Kouwen Merkherstel zullen de 7 vestigingen van de Van Kouwen dealerbedrijven het merkherstel aanbieden voor alle door hen gevoerde merken. Vanwege de unieke samenwerking met Reco kan van Kouwen alle eigenaren/berijders van deze merken van dienst zijn, zonder dat er sprake is van verlies van eigen risico door schadesturing. Dit door de afspraken die Reco heeft met alle relevante lease- en verzekeringsmaatschappijen.

Naast een perfecte merkspecialistische reparatie staat er bij Van Kouwen voor de berijder altijd een vervangende auto klaar van hetzelfde merk en type. De heren Cor Webbe van Reco Autoschade groep en Theo van Kouwen van Van Kouwen Automotive zijn tevreden: “Onze samenwerking is een voorbeeld van een klassieke win-win situatie. Met elkaar zijn we in staat om een perfecte dienstverlening te verrichten voor een veel bredere doelgroep, goed voor onze klanten en goed voor ons!”, aldus de beide heren.
Inmiddels biedt Van Kouwen Automotive al haar klanten tijdens de aankoop van een auto een concurrerende verzekeringspolis aan, waarin het merkherstel met het bijbehorende hoge kwaliteitsniveau van de dienstverlening standaard is opgenomen.

Zoek de dichtstbijzijnde vestiging van de Reco Groep

Almere Amsterdam Haarlem Haarlem Heemstede Hoofddorp Hoofddorp Purmerend Weesp Velserbroek Breukelen
Zoek