EN NL
Maak een afspraak 023 529 25 50

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Kasius Autoschade Service sponsort Rode Kruis Velsen

1 February 2011

Onze vestiging in Velserbroek sponsort de afdeling Velsen van het Nederlandse Rode Kruis door middel van het wit spuiten van het verbindingsvoertuig. Dat het Nederlandse Rode Kruis daar zeer mee ingenomen is, zult u begrijpen.

Van oorsprong is het voertuig (bouwjaar 1978) een brandweerauto. Nadat de auto aan de afdeling Velsen van het Nederlands Rode Kruis was overgedragen, werd het voertuig voorzien van de belettering Het Nederlandse Rode Kruis en het daarbij behorende beeldmerk.

Vrijwilligers van de afdeling hebben in 2009 het voertuig binnen opgeknapt en met eigen middelen ingericht als verbindingsvoertuig. Door de uitschuifbare antennemast is er een groot bereik van communicatie met mobilifoons en portofoons mogelijk. Het voertuig wordt bij grote evenementen ingezet in onze eigen gemeente en daar buiten. Zoals de Sloepenrace, Pierloop, Dam tot Dam loop enz..

Echter de oranje-rode kleur van de auto was een doorn in het oog van de vrijwillige hulpverleners. Daarbij kwam ook nog eens dat de carrosserie van deze "oldtimer"op verschillende plaatsen last van roestplekken kreeg en er dus dringend iets aan de buitenkant gedaan moest worden.

Wij gaan er voor zorgen dat het voertuig eens grondig onder handen genomen wordt: alle roestplekken verwijderen en te spuiten in de witte kleur welke alle voertuigen van het Nederlandse Rode Kruis dienen te hebben. Op een later moment zal er nog de rode striping worden aangebracht.

Kijk voor meer foto's op www.rodekruisvelsen.nl

Zoek de dichtstbijzijnde vestiging van de Reco Groep

Almere Amsterdam Haarlem Haarlem Heemstede Hoofddorp Hoofddorp Purmerend Weesp Velserbroek Breukelen
Zoek