EN NL
Maak een afspraak 023 529 25 50

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Acceptatie

Een vlotte acceptatie

Schade rijden is allesbehalve leuk. Als het toch gebeurt dan heeft dat vervelende consequenties. Het liefst wilt u dan alle zorgen uit handen geven en kunnen rekenen op een betrouwbare partner die voor u klaar staat. Ook ’s nachts of in het weekend. Bij Autoschade Heemstede is één telefoontje voldoende om alle zorgen rondom uw schade aan ons over te dragen.

Voor elk onderdeel van het schadeherstel hebben wij specialisten in huis. Mensen met een gedegen vakopleiding. Plaatwerkers, monteurs, spuiters, lassers. Kortom, mensen die met hun kennis en kunde graag voor u klaar staan.

Financiële afwikkeling

Optimale afwikkeling

Ook de financiële afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij nemen wij graag van u over. Als geen ander kennen wij de weg in verzekeringsland, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Onze mensen zijn specialisten en komen direct tot de voor u beste regeling. Want ú bent onze klant.

Niet alleen de schade wordt beoordeeld. Afhankelijk van uw specifieke situatie ontvangt u een gedegen advies over de optimale afwikkeling. Onze aanpak wordt in gezamenlijk overleg vastgesteld. Op basis daarvan wordt uw dossier aangemaakt.


Schadefinanciering

Bespaar op uw reparatie

Het kan zijn dat een jarenlang perfect rijgedrag u heeft doen kiezen voor een WA-verzekering, met de daaraan verbonden gunstiger premie. Begrijpelijk! Mocht u op een onverhoopt ogenblik toch schade oplopen, dan kunnen wij u een aantrekkelijke financiële regeling bieden. Met een renteloze lening financieren wij de schade zonder extra kosten voor u. U betaalt ons een eerste termijn ter grootte van 20% van het schadebedrag bij aflevering van uw gerepareerde auto. Vervolgens lost u in maximaal 15 maandelijkse termijnen de resterende 80% af.

Basic Repair
Er zijn ook andere manieren om de kosten te beperken. Door gebruik te maken van merkloze vervangingsdelen of ruilonderdelen kunt u zelf bepalen hoe de schade wordt gerepareerd. Ook de keuze van vervangend vervoer kan helpen de rekening laag te houden. Door de reparatie stap voor stap tegen het licht te houden kunnen wij samen met u de meest economische oplossing bespreken en bepalen. Daarmee kunt u meer dan 25% besparen!

Vervangend vervoer

Toch altijd mobiel

Bij ons is uw vervangend vervoer niet alleen gratis, wij hebben verschillende soorten leenauto’s. Van een stoere Mini tot een ruime Volkswagen Touran, van een zeer zuinige Citroen C1 en  Volkswagen UP tot een mooie  Volkswagen Golf Cabrio. Uiteraard hebben wij ook leenfietsen tot onze beschikking.

Ook kan het voorkomen dat u niet zelf in de gelegenheid bent uw auto naar een van onze vestigingen te brengen. Geen probleem, wij kunnen uw auto altijd en overal, ophalen en wegbrengen. Het u zo gemakkelijk mogelijk maken is ons motto en op deze manier blijft u altijd mobiel.

Bij sommige leasecontracten is vervangend vervoer tijdens schadeherstel echter niet kosteloos. De voorwaarden van het vervangend vervoer en de kosten die hier eventueel mee zijn gemoeid, zijn afhankelijk van de afspraken met uw leasemaatschappij.

 

Voor zowel reparaties aan carosserie- als glasschade bent u bij Merks aan het juiste adres. Bij vrijwel ieder ander schadeherstel-bedrijf hebben ze enkel de expertise in huis om uw carosserieschade te repareren, voor het herstellen van uw autoruit heeft u dan vaak nog een andere partij nodig. Door onze samenwerking met Glassdrive kunnen wij u in-huis een totaaloplossing bieden voor het repareren van uw autoschade. Glassdrive heeft samen met Schadenet contractafspraken bij vrijwel alle lease en verzekeringsmaatschappijen. Herstel of vervanging is daarom veelal verzekerd.

Ruitschade Herstellen
Tijdig herstel van uw ruitschade is van groot belang, een sterretje of kras kan namelijk snel groter worden. Schade aan uw voorruit kan hierdoor gevolgen hebben voor de veiligheid van u en uw passagiers. Naast dat ruitschade uw zicht kan belemmeren, dragen autoruiten ook bij aan de stevigheid van uw auto. Als de barst kleiner is dan een muntstuk van 2 euro, dan is de kans groot dat we uw ruit kunnen herstellen. Het herstellen van een scheur in de autoruit is echter minder vaak mogelijk, in sommige gevallen zullen we dan de gehele ruit moeten vervangen.

Heeft u ruitschade? Laat een van onze getrainde monteurs hier dan naar kijken. Zij kunnen snel beoordelen of reparatie van uw autoruit mogelijk is. Herstellen van autoruiten kan voorkomen dat deze vervangen hoeven te worden, wat veel geld en tijd kan schelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een schade-beoordelingsafspraak in te plannen.

 

Schadenet Focwa ViaNorm ISO 9001

ISO 9001 gecertificeerd